Bbxp Header 1440X500 Sprekers2

Was jij erbij?

BusinessBoost Experience in de regio

4 locaties, 928 ondernemers en 18 sprekers. BusinessBoost Experience was een succes! Was jij erbij? Dan hopen we dat je veel nieuwe inzichten hebt gekregen. Heb je het gemist? Jammer, maar gelukkig hebben we hier alles nog eens voor je op een rij gezet :-)

Op de hoogte blijven van onze nieuwe reeks evenementen?

Wie stonden er op het podium?

Winston Gerschtanowitz Kl

Winston Gerschtanowitz

Al van storytelling gehoord?

Klanten vormen de basis van je succes. Maar hoe vind je nieuwe klanten en hoe bind je ze aan je? Storytelling is een hele effectieve manier om je klantenkring te vergroten. Robert krijgt alvast tips van Winston Gerschtanowitz.
Lees meer
Aad Ouborg Kl 2

Aad Ouborg

Sneller en beter innoveren

Innovatie is belangrijk. Maar nog belangrijker is het vastleggen van je innovatie. Houd snelheid in het innoveren zodat niemand anders er met jouw ideeën vandoor gaat. Aad Ouborg sprak met Peter-Paul van de Kar over innoveren.
Lees meer
Steven Klooster Kl 2

Steven Klooster

Investeren in kleine stapjes

Steven Klooster is CEO van TravelBird. In 2017 nam Klooster het over van oprichter Symen Jansma. Hij gaat in gesprek met Sammy & Pebbles van de Frietboutique over hun uitdaging, namelijk investeren om te groeien. TravelBird doet dat namelijk door klein te experimenteren. En dat werkt!
Lees meer
Bbxp Body 650X450 Allarddroste

Allard Droste

Meer groei door leiderschap

Allard Droste (auteur 'Semco in de Polder') weet alles over hoe je het beste uit je personeel haalt. Namelijk door ze vertrouwen te geven én ze los te durven laten. Wil je weten hoe je dit voor jouw bedrijf kunt laten werken? Lees dan zeker nog even dit artikel.
Lees meer
Hv5 7505

Noud van Alem

Online klantenwerving

Noud van Alem werkte als marketingdirecteur over de hele wereld voor onder meer Uber en Google. Op Businessboost Experience in Nijmegen konden ondernemers hem bevragen over de kunst van het online klanten werven en behouden.
Lees meer
Bbxp Body 650X450 Annekeschogt

Anneke Schogt

Nooit stoppen met winnen

Anneke Schogt is de ceo van Influencer Marketing Agency (IMA) en vertelde op BusinessBoost Experience in Amsterdam hoe je juist als marktleider innovatief blijft.
Lees meer
Perridon

Michel Perridon

6 tips van Michel

Michel Perridon is ondernemer en oprichter van het elektronicamerk Trust (1983). Perridon verkocht afgelopen jaar zijn levenswerk, na ruim 35 jaar, aan het investeringsfonds Egeria. Tijdens BusinessBoost Experience blikte hij terug op zijn succesvolle carrière als ondernemer.
Lees meer
Menno Terugblik 2

Marco Aarnink

Internationaal ondernemen

Marco Aarnink begon Drukwerkdeal in 2005 en verkocht het 9 jaar later aan Vistaprint. Zijn droom? Internationaal uitrollen! Hij deelt zijn tips voor buitenlandse ondernemersdromen.
Lees meer

De workshops

Ben Van Den Burg Workshop

Ben van der Burg

Nieuwe technologieën

Ben van der Burg is commercieel directeur bij Triple. Triple ontwikkelt applicaties voor de mobiele telefoon, VR software en gebruikt kunstmatige intelligentie. Hij maakt een podcast over technologie (De Technoloog) en heeft een wekelijkse column op BNR Nieuwsradio.
Lees het interview
Tom Tile

Tom Coronel

Klanten werven

Tom Coronel is autocoureur, tv-persoonlijkheid en ondernemer. Coronel is als ondernemer het meest bekend van zijn kartbaan in Huizen. Hij is daarnaast ook succesvol internetondernemer: zijn webwinkel verkoopt één op de 25 televisies. Ook heeft Coronel webwinkels in koffiemachines en barbecues.
Bekijk de video
Rutger Prent Tilejpg

Rutger Prent

Een winnend team

Rutger Prent, van Go Fast Forward, heeft de geheimen bloot gelegd van een winnende cultuur als basis van verdere groei. Wat zijn de pijlers voor de succesvolle A-players? Hoe zorg je ervoor dat jouw team écht verantwoordelijkheid neemt?
Gebruik het werkboek
Bbxp Body 650X450 Martenvangarderen

Marten van Garderen

Financiële valkuilen

Marten van Garderen is hoofdredacteur van het ING Economisch Bureau en kan alles vertellen over gedragseconomie. In deze workshop ging hij in op denkfouten van ondernemers, die vooral in relatie met geld en financiën slecht kunnen uitpakken.
Lees het artikel
Bekijk hoe het in Nijmegen was

Helaas kan de video niet getoond worden vanwege jouw cookie-instelling.

Zet je cookie-instelling op compleet en bekijk de video

Als eerste nieuwe tips en inspiratie van ondernemers ontvangen?